De man achter

Seed of bodhi

Gijs Boumans is het brein achter Seed of Bodhi, en richt zich op het beste halen uit iedereen die bij Seed of Bodhi aanklopt.

Gijs Boumans

De oprichter van Seed of Bodhi is Gijs Boumans. Gijs heeft een lange en brede CV. Hij is als theaterdocent afgestudeerd, met een minor in Shaolin kung fu. Zijn afstudeeronderzoeken bestonden uit het verbinden van theater en weerbaarheid, en het ontwikkelen van een cursus omgaan met seksueel grensoverschrijdend gedrag voor studenten. Naast zijn formele opleiding is Gijs ook bezig gegaan met een dansopleiding, in Pencak Silat Setia Hati Anuman. Dit is een tien jaar durende opleiding, waarin hij nu bezig is met een meesterstuk. Hij geeft les in kickboksen en karate, en bezit meerdere graden in karate, judo en kung fu.  

Na zijn opleiding theater ging hij lesgeven op scholen in theater, en ontwikkelde hij workshops in omgaan met agressie, voor horeca, zorg en het MBO. Gijs heeft een diepe interesse in alle aspecten van het menselijk gedrag, en kort na de agressie workshops ging hij ook aan de slag met het onderwerp stress. Door zijn vechtsportervaring kwam Gijs terecht bij de politie als trainingsacteur, en zijn acteerervaring bracht hem ook in toneelstukken en acts door heel het land. Gijs combineert zijn passies door constant nieuwe projecten te starten en te ontwikkelen, waarbij hij in allerlei bedrijfsstructuren en onderwijsinstellingen is geweest.

Gijsbrecht Boumans
Gijsbrecht Boumans

“There is no good or bad, but thinking makes it so.”