Aanbod

Seed of Bodhi

Verkennen, verdiepen en een andere blik bieden. Dat is de missie van Seed of Bodhi. Dit wordt op verschillende gebieden en op verschillende manieren gedaan. Voor iedere vraag en wens is een antwoord en soms is dat antwoord onverwacht! Ben je geïnspireerd en mis je iets? Neem dan vooral contact op, voor een op maat gemaakte training, workshop of seminar.

Weerbaarheid

Assertiviteit, veerkracht, weerbaarheid, zelfverdediging. Er zijn veel verschillende termen, maar wat is weerbaarheid?

MEER INFO

Vechtsport

Mensen hebben bij vechtsport vaak het idee dat het hard tegen hard gaat. Je moet slaan en geslagen worden. Toon agressie. Maar niks is minder waar! 

MEER INFO

Pentjak Silat

Omgaan met agressie

Agressie is een taal. Maar wel een lastige om te ontcijferen! Vaak is het een taal die wordt ingezet omdat mensen geen andere manier hebben, ze gefrustreerd zijn, of omdat ze denken dat het hen gaat helpen. Als medewerker, docent of in het dagelijks leven kan het helpen deze taal te lezen. Wat wil iemand nu echt?

MEER INFO

Pentjak Silat

Stage fighting

Stagefighting is dynamisch, fantastisch en bovenal leuk! Stagefighting is de kunst van het vechten, zonder elkaar te raken.

MEER INFO

Pencak Silat

Pencak silat is een oude vecht- en danskunst, uit Indonesie. Het is de sierlijkste vechtkunst ter wereld, waarin kracht, intelligentie en wijsheid centraal staan.

MEER INFO

Theater

Theater is een vak met veel facetten, met veel verschillende doelen en disciplines. Maar bovenal is het leerzaam. Inleven in de ander, in contact komen met je gevoel en creativiteit ontwikkelen zijn slechts enkele van de voordelen.

MEER INFO

Pentjak Silat

Fysiek trainingsacteur

Een speciaal onderdeel van wat Seed of Bodhi doet is fysiek trainingsacteren. Een trainingsacteur is een levende lesmethode, iemand die gedrag kan geven zodat de deelnemers kunnen leren en experimenteren.

MEER INFO

Pentjak Silat

Overig aanbod

Seed of Bodhi doet, naast alle andere activiteiten, nog veel meer. Er wordt gespeeld in voorstellingen en evenementen, in trainingen als trainingsacteur, maar ook worden er lesprogramma’s ontwikkeld.

MEER INFO